Zdravější a levnější bezdehtové kouření

08.08.2008 08:08

Elektonická cigareta pro ty, kteří nechtějí přestat kouřit ale chtějí kouřit alespoň zdravěji a mnohem levněji, umožňuje v plné míře nadále holdovat své libůstce, ovšem bez vdechování škodlivých, rakovinotvorných látek, v běžné cigaretě obsažených. Umožňuje kouřit i v nekuřáckých prostorách, aniž by okolí bylo obtěžováno kouřem či zápachem cigarety. Můžete kouřit např. v nekuřácké restauraci u kávy, na nekuřáckém pracovišti, v tramvaji či metru ba dokonce "šluka" si můžete dát i v kině u příliš dlouhého filmu nebo u benzínové pumpy....
E-Cigareta představuje nejzdravější možné kouření, nepotřebujete oheň k zapálení tabáku, zbavíte se dehtu a oxidu uhelnatého, užijete si stejného smyslového potěšení, na jaké jste zvyklí, bez rizik spojených s kouřením tabáku, bez obtěžování okolí kouřem.

 

Kouření elektronických cigaret vyjde levněji, než je tomu u klasických cigaret. Pokud kuřák denně vykouří krabičku cigaret za 70 korun, tak jej to měsíčně přijde na zhruba 2100 korun. Za náplně do elektronické cigarety měsíčně zaplatí přibližně 500 korun. Takže se mu investice do nákupu elektronické cigarety za několik málo týdnů vrátí a již každý další měsíc ušetří přibližně 1600 korun. A to se vyplatí.

Toto vše každý kuřák jistě ocení, zvláště v souvislosti s přibývajícím tlakem Evropského unie na omezení kouření.

 

—————

Zpět